Sport

2013.06.09. 19:43

Férfias küzdelem az NB III-ért

Méhkeréki SE—Várfürdő-Gyulai Termál FC 0—2 (0—1), Osztályozó labdarúgó-mérkőzés az NB III-ba jutásért, 1. mérkőzés. Méhkerék, 710 néző. V.: Oláh G.

BEOL

Méhkerék: Patka — Balog Zs. (Pojendán), Bányai P., Lukucz I., Szarka (Balogh Á.) — Bagi (Gajdács), Ruzsa L., Knyihár, Kovács Gy. — Sztojka, dr. Bányai T. Edző: Turcsek Zoltán. Gyula: Harman — Wéber, Vincze, Dócza, Kovács T. — Mihut (Okos), Bálint, Sfärlea, Nagy G. — Cigan, Laurinyecz (Bagyinszki). Edző: Popovics Pál.

10. p.: Szarka Zoltán rúgást kapott a bokájára, nem tudta a folytatni a játékot, kórházba kellett szállítani.

31. p.: Mihutot vágták fel a tizenhatos előtt, Nagy G. állt a labda mögé és a bal felső sarokba csavarta a labdát, 0—1.

40. p.: Balog Zsolt összefutott az egyik gyulai játékossal és olyan rosszul esett, hogy megütötte a kulcscsontját, őt is kórházba vitték.

71. p.: Bányai Péter egy rossz ütemű becsúszás után megkapta a második sárga lapját és utána a pirosat is.

84. p.: Okos futott el a jobb oldalon, beívelt a kapu elé, ahol Laurinyecz mellel Kovács T.-hez tette a labdát, s a kapus mellett a hosszú sarokba lőtt, 0—2.

A mérkőzés után Popovics Pál, a gyulaiak edzője rosszullétre panaszkodott és őt is bevitték kivizsgálásra a kórházba. A sérülések és a kiállítás is nagyban befolyásolta a mérkőzés alakulását. Helyenként agresszívan játszott a vendégcsapat a nagy akarattal küzdő méhkerékiek ellen. Bányai kiállításig hazaiak teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a fürdővárosaiknak.

Jó: Patka, dr. Bányai T., Knyihár, Lukucz I., ill. Nagy G., Mihut, Bálint.
Turcsek Zoltán: — A két korai súlyos sérülés miatt meg kellett változtatni az alapjátékunkat és sajnos ez nem ment zökkenőmentesen. Amennyiben az alapcsapatunkkal játszunk végig, szorosabb eredményt érünk el.

Popovics Pál: — Elismerésem a megye egyes bajnoknak. Egy jó mérkőzésen vagyunk túl, kétgólos győzelmünk megérdemelt. Az utolsó negyedórában ha kihasználjuk a négy helyzetet, nagyobb arányban nyerünk. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!