Szexolimpia

Nyemcsok László

Nemesrádó beelőzött. Pedig tavaly még mi, kondorosiak simán vertük őket az országos szextérkép adatai alapján. Akkor még az internetező lakosságot Kondoroson érintette meg legjobban az erotika és a szex iránti érdeklődés a világhálón.

A borsonline.hu adta hírül most, hogy elkészült a Szexrandi.hu társkereső összeállításában az országos szextérkép, mely azokat a keresési kulcsszavakat és kifejezéseket vette alapul, melyekre a Google Trends alapján a leggyakrabban keresnek rá az emberek, legalábbis Magyarország határán belül. A Zala vármegyei Nemesrádó lett idén a hazai szexfőváros, már ami az internetes keresést illeti.

Ahogy néztem, hozzánk legközelebb a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Fegyvernek esik a szex top 10-ben. Gratulálunk nekik, bánatunkban legfeljebb eszünk egy Rózsa Sándor kedvencét a Kondorosi Csárdában. És legalább addig sem kattintunk a szexre az interneten.

Betyár egy város vagyunk mi, Kondoros valahogy mindig szóba kerül. És most a szexet kicsit félretéve, a Batthyány-kastély révén is. Vagy akár az olimpiai bajnokaink által: Ónodi Heni, Balczó András, Sasváriné Paulik Ilona. Minden ezredik kondorosira jut egy olimpiai aranyérem.

Már csak az kéne, hogy legyen egy szexolimpia, amit a mesterséges intelligencia szervez, és a végén még azt se tudjuk, hogy fiúk vagyunk vagy lányok. No, ebből én biztosan kimaradok, mert egyelőre még az okostelefont is tanulom, és van egy valódi feleségem. Aki szerint  jobb, ha nem filozofálgatok, hanem elsöpröm a járdáról a leveleket.
kiemelés
Bánatunkban legfeljebb eszünk egy Rózsa Sándor kedvencét.