Foci Eb 2024

2024.06.20. 15:09

Szakértői szemmel

A labdarúgó Európa-bajnokság Valamennyi játéknapját egy-egy szakértővel értékeljük, aki elmondja, hogyan látta az aktuális mérkőzéseket. A szerdai párharcokról Ekker Attila, a Körösladány MSK NB III.-as együttesének vezetőedzője formált véleményt.

Bakulya Mihály

Ekker Attila szerint van még esélye a magyar válogatottnak

Horvátország–Albánia 2–2

A horvátok három félidőt elengedtek ebből a kontinens-bajnokságból, a szünet után viszont már úgy játszottak, ahogyan megszokhattuk tőlük, és korábban jellemezte ezt a kis országot. A hátralévő olaszok elleni mérkőzésen is a tudásuk legjavát kell nyújtaniuk a továbbjutás érdekében. Az albánok bizonyították, hogy nem érdemtelenül jutottak el idáig, de érzéseim szerint itt számukra véget is ért a torna.

Németország–Magyarország 2–0

Sajnálom, hogy a Svájc ellen nem tudtunk olyan szenvedéllyel és ritmusban futballozni, mint most. Nyilván ebbe a színvonalba belekényszerített bennünket a német válogatott is. Nagyon bizakodó voltam, hogy bravúrt érhetünk el, de azért a valóság jól látható volt a képernyőn. Viszont az utóbbi időben fejlődött annyit a csapatunk, hogy bármilyen jó teljesítményt is nyújtottak a skótok, ellenük be tudjuk gyűjteni a három pontot. Azt meg majd meglátjuk, hogy mire is lesz elég.

Skócia–Svájc 1–1

Kellemes meglepetés volt a skótok teljesítménye a németek elleni meccs után. Előzetesen a svájciaktól többet vártam, azt gondoltam, hogy nyernek majd. Így viszont egy nagyon kiélezett meccs vár a skótokra velünk szemben, remélem, hogy bátor és szenvedélyes játékkal tudunk kirukkolni ellenük az utolsó fordulóban.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában