Medgyesegyháza

2019.12.23. 15:07

Nyakánál fogva próbálta nevelőapja kirángatni az autójából

A Békéscsabai Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat és próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 47 éves büntetlen előéletű medgyesegyházi férfival szemben.

A férfi nem nézte jó szemmel nevelt lánya és egy férfi kapcsolatát, emiatt többször is veszekedés alakult ki köztük. 2018. március 31-én a lány, a barátja és annak családtagjai autóval Medgyesegyházáról Békéscsabára mentek, ezért ő is kocsiba ült és velük tartott.

A lányt szállító autó Békéscsabán, az Orosházi út és a Temető sor kereszteződésében forgalmi okból megállásra kényszerült, ekkor a nevelőapa odament az autóhoz, felrántotta a jobb első ajtót és megpróbálta a lányt a nyakánál fogva kirángatni a járműből, miközben trágár szavakkal kísért hangos szóváltás alakult ki. Az autó egyik utasa értesítette a rendőröket, de a férfi nem várta meg őket, távozott a helyszínről. A járási ügyészség itt is feltételes ügyészi felfüggesztést alkalmazott, de annak 1 éves határideje eredménytelenül telt el, ezért történt meg most a vádemelés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában