Fiatal

2024.06.06. 19:11

Elkötötte az elektromos kerékpárt, majd szemetesnek hajtott

Kapott az alkalmon, és felpattant egy elektromos kerékpárra egy tizenéves fiú tavaly november 4-én, délután Gyulán, a Budapest körúton. A kétkerekű egy lottózó előtt állt, a tulajdonosa bement a fogadóhelyiségbe, de nem zárta le járgányt, és a kulcsot is benne hagyta.

Papp Gábor

Forrás: Shutterstock

Így nem volt nehéz beindítani és elhajtani vele. A férfi bentről nem látott rá a kerékpárra, amikor kiment, akkor vette észre, hogy valaki elvitte. Miután rendőri intézkedést kért, hamar meg is lett a kerékpár, amit visszakapott. A fiatalember elmondása szerint csak ki akarta próbálni, de nekiment vele egy kerékpártárolónak és elesett, ezért nem merte visszavinni oda, ahonnan elhozta. Ráadásul közben lemerült, nem tudott továbbmenni vele, így ott hagyta, ahol leállt.

A Gyulai Rendőrkapitányság a 18 éves fiút jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás rendőrségi szakasza lezárult, az iratokat a kapitányság vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában