Bulvár-celeb

2024.06.27. 16:30

Ezért nem tudhatja meg Weisz Fanni a születendő gyermeke nemét

Egy ideig még a szülők előtt is titok marad, kisfiuk vagy kislányuk születik-e. A babaváró bulit ugyanis Fanni édesanyja szervezi a másik nagymamával közösen.

MW

Weisz Fanni

Forrás: MW bulvár

Weisz Fanni családja úszik a boldogságban: a csinos modell menyasszony lett és ráadásul babát vár. A közösségi oldalán már a gömbölyödő pocakját is megmutatta, a Bors cikkéből pedig kiderül, hogy megszólalt a lapnak Fanni édesanyja, aki nagy örömmel számolt be az érzéseiről.

„Nagyon boldog vagyok, ennél szebb érzést el sem tudok képzelni! – válaszolta Ágnes a kérdésre, milyen érzés, hogy hamarosan nagymama lesz. – Őszintén szólva nem annyira lepődtem meg, amikor Fanniék elárulták a gólyahírt. Nem volt titok: tudatosan készültek rá a fiatalok. Tényleg nagy boldogságban vagyunk” – tette hozzá mosolyogva Ágnes, aki már azt is tudja, hogy lánya kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt.

SZL_6227
Weisz Fanni és édesanyja
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

Én már tudom a baba nemét! De Fanniék előtt ez még titok! A pici neme egy babavárón bulin derül ki. A parti megszervezése a két nagymama, tehát az én és Gergő anyukájának a feladata. Nagyon nehéz magunkban tartani, de a fiatalok cukik, mert nem faggatnak minket. Nagyon nehéz lehet megállniuk, de az ő kívánságuk volt.

A Bors azt is megkérdezte Ágnestől, hogy szeretne-e bent lenni majd Fannival a szülőszobán.

„Úgy gondolom, ez az ő közös kis történetük. Az ő csodájuk. Szerintem ennek hármójuk nagy pillanatának kell lennie.

Természetesen mindig Fanni mellett leszek, amikor szüksége lesz rám, s az is valószínű, hogy a folyosón mi, nagymamák szétizguljuk majd magunkat. 

Mindig azt mondom Fanninak viccelődve, hogy ha valakinek babája lesz, ő már többé nem lehet baba…” – mondta mosolyogva Ágnes, és hozzátette, hogy szerinte Fanni és Gergő tökéletes páros, felelősségteljes, jó szülők lesznek.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!