Tragédia

2024.09.15. 15:36

Két mentőhelikopter, három esetkocsi és három mentőgépkocsi érkezett a szeghalmi baleset sérültjeihez

Halálos frontális karambol történt szombaton délután Szeghalom külterületén, a település és Körösladány között. Az esetben öten megsérültek, egy ember elhunyt. A mentésirányítás két mentőhelikoptert, három esetkocsit és három mentőgépkocsit riasztott a helyszínre.

Papp Gábor

Mint ismert, egy kisbusz és egy személyautó ütközött össze a 47-es főút 84-es kilométerszelvényénél a hétvége első napján délutánján..

szeghalmi baleset, sérültek, mentőhelikopter
Fotó: Donka Ferenc

Hangai József mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet regionális kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta lapunkat, hogy mentésirányításuk két mentőhelikoptert, három esetkocsit és három mentőgépkocsit riasztott a helyszínre. Bajtársai kettő súlyos és három könnyebb sérülést szenvedett személyt láttak el, majd a helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállították őket. Egy sérültön sajnos nem lehetett segíteni, ő a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Donka Ferenc

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában