Éjszakai szolgálat

2 órája

Nem csalt a zsaruszimat, hamarabb meglett a csabai vasútnál, mint ahogy bejelentették

A békéscsabai rendőröknek a vasútállomás környékén tűnt fel az éjszaka közepén egy kerékpárját toló férfi, akit már jól ismertek korábbi lopásai miatt. A zsaruszimat most is jó volt, a kerékpárt nem sokkal korábban egy lakóház elől vitte el a férfi. A tulajdonos csak reggel vette észre az eltűnését, de a biciklit akkor már a rendőrök őrizték, hogy visszaadhassák neki.

Nyemcsok László

Éjszakai járőrszolgálatot látott el a Békéscsabai Rendőrkapitányság két rendőre a minap, és éjfél előtt nem sokkal a vasútállomás környékét ellenőrizték, ahol a zsaruszimat eredményre vezetett.

zsaruszimat-csabai vasút állomás, körözött nő
A zsaruszimat eredményre vezetett a békéscsabai biciklilopásnál
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Ekkor megláttak ugyanis egy általuk jól ismert fiatalt, aki egy biciklit tolt. Amikor a férfi észrevette a rendőröket, megtorpant, és zavartan viselkedett.

Zsaruszimat: a tettesről kiderült, hogy éppen körözik

A Békés vármegyei rendőrség sajtószolgálatánál közölték, korábban többször kellett már intézkedni a férfival szemben lopás és más bűncselekmények miatt. A rendőrök igazoltatták, és kiderült, hogy éppen körözik, mert nem fizette be a rá kiszabott szabálysértési bírságot. A kerékpár kapcsán azt állította, hogy az az övé. A rendőrök előállították a kapitányságra, és a bírság meg nem fizetése miatt őrizetbe vették.

A nő és gyermeke azonnal visszakapta a kerékpárt

Másnap reggel egy édesanya tett bejelentést a rendőrségre, hogy a lakóházuk elől eltűnt a fia lezárt biciklije. A leírás illett arra a kerékpárra, amit az éjszaka foglaltak le a rendőrök a férfitól, így a nő és gyermeke azonnal visszakaphatta a kerékpárt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában