alapítványi bál

2018.11.24. 14:16

Tanulóit támogatja az intézmény a bevételből

A Békéscsabai SZC Zwack József Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája teljes mértékben tanulóira fordítja a péntek esti, Csabaparkban megrendezett alapítványi bálja bevételét, amelyet idén 350-en látogattak meg.

V. E.

A bál fővédnöke Herczeg Tamás országgyűlési képviselő volt, aki köszöntőbeszédében elmondta, huszonhat évvel ezelőtt jött létre az az alapítvány, amely ebben az évben már ötödik alkalommal szervezi meg az intézmény jótékonysági estjét. Hozzátette, rendkívüli kezdeményezésnek tartja, hogy az esemény jóvoltából az iskola egyrészt hátrányos helyzetű tanulói boldogulását támogatja, másrészt pedig a tehetséggondozásnak is teret ad.

A szerző felvétele

A fővédnököt követően Eke Ibolya igazgató köszöntötte a megjelenteket. Beszédében elhangzott báljukat öt évvel ezelőtt hagyományteremtő céllal indították el. Hozzátette, rendezvényükre kollégái és diákjaik ismét közös csapatmunkával készültek. Ezentúl háláját fejezte ki vendégeiknek, akik megjelenésükkel hozzátettek ahhoz, hogy tanulóikat támogathassák a jövőben is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában