Zenés est

2022.11.07. 18:57

Tánccal, énekkel, zenével kedveskedtek a csabaiaknak a nyugdíjas egyesület tagjai

Ének, Tánc és Irodalom Estet tartott hétfőn a Békéscsaba Városi Nyugdíjas Egyesület a Csabagyöngye Kulturális Központban.

V. E.

Fotó: Bencsik Ádám

Kölesné Vandra Éva, az egyesület elnöke elmondta, rendezvényüket immár hagyományosan, harmadik alkalommal hívták életre, amelynek keretében tánccal, énekkel és zenével kedveskednek a város lakosságának. Összesen 12 műsorszámmal készültek, ilyen például a Csaba Népdalkörük fellépése, Dobrotkáné Náfrádi Ildikó szólótánca, Párzsa László (alelnök), Csík Éva és Pataj Andrásné verselése, a Gulyás Miklós Tánciskola és az Anima hastánccsoport bemutatója, valamint Néptánc Klubjuk sárközi karikázója.

Az elnöktől megtudtuk, egyesületüknek mintegy 170 tagja van, és szép, mozgalmas évet tudnak maguk mögött. Elmondta, összesen nyolc klubjuk van, köztük kézműves, irodalmi, népdal, kártya, életmód és szabadidő kör is. 

Az év folyamán minden második pénteken zenés, táncos, batyus rendezvényük van, a nagyobb ünnepeken pedig közös ebédet vagy vacsorát szerveznek, tehát sosem unatkoznak. Az estet Kölesné Vandra Éva nyitotta meg, a műsorszámokat pedig Párzsa László konferálta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában