Fergeteges buli

2023.05.16. 09:47

Desperado a kondorosi Lovardában

Több mint 150-en buliztak együtt a hétvégén a Kondorosi Lovarda Rendezvényközpontban, ahol a Desperado együttes koncertezett, valamint Dj Oláh Peti és Dj Leslie változatos zenéire táncoltak a bulizók.

Ny. L.

Lányok a Lovardában

Forrás: Facebook

Kasnyik Márton, a program főszervezője hétfői, kondorosi tájékoztatóján kiemelte, új szolgáltatással is kedveskedtek a szórakozni vágyóknak. Akik kérték, autóval értük mentek díjmentesen, nemcsak Kondoroson, hanem a környező településeken is. Többen éltek is a lehetőséggel.

Desperado
Forrás: Facebook

 

– Az időjárás nem kedvezett a ponyva alatti partynak, ennek ellenére sokan jöttek, és hamar felmelegedtek, sőt, forró lett a hangulat – ecsetelte Kasnyik Márton. – A továbbiakban – a teljesség igénye nélkül – érkezik a Lovardába Ferenczi György és a Racka Jam, Kiss Kevin, Ciggi, a Hősök, a Groovehouse, a 3+2, novemberben pedig nemzetközi galambkiállításnak is helyet biztosítunk. 

Oláh Peti, ahogy Dj-ként a nevét használja Oláh Péter – a kondorosi események megörökítője fotókkal és videókkal – elmondta, a retro partyk sikere annak köszönhető, hogy a repertoár nagyon széles és sokszínű a ’70-es évektől napjainkig. A diszkó-, a rock and roll és a rockzenétől a szórakoztató, mulatós slágerekig minden stílust megszólaltatnak egy-egy alkalmon, és nem volt ez másként a legutóbbi bulin sem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában