Fejlesztés

2023.09.20. 12:32

Kibővült és megújult épületben kezdődött a Napraforgó új tanéve Békéscsabán

Kibővített és megújult épületben kezdődhetett meg a tanév a napokban a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének Napraforgó intézményében – írta Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a Facebook oldalán.

Licska Balázs

Mint ismertette, a Napraforgó Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat, Óvoda és Fejlesztő Nevelés-oktatást Végző Iskola a súlyosan, halmozottan sérült 3 és 23 év közötti gyerekek, fiatalok oktatását, valamint tanórán kívüli szakmai ellátását biztosítja hétköznapokon 7-től 16 óráig. A békéscsabai intézmény az új tanévet egy kibővített, részben megújult, akadálymentesített épületben kezdhette el, ahol most már lifttel is elérhető az emeleti szint.

A politikus a mintegy 360 millió forintból elkészült fejlesztés előnyeiről, illetve a komfortosabb tanévkezdésről Kovács Ágnessel, a Mozgáskorlátozottak Békés Megyei Egyesületének elnökével beszélgetett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában