Fórum

2024.02.02. 17:27

Köszöntötték Telekgerendás kiemelkedő adózóit

A tavalyi év kiemelkedő adózóit köszöntötték pénteken Telekgerendáson, azokat a személyeket, akik jelentős összeggel járultak hozzá település működéséhez.

Dinya Magdolna

A rendezvényen ismertették a település eddig elért eredményeit, valamint az idei évre vonatkozó fejlesztések és beruházások terveit. Fotó: Dinya Magdolna

A rendezvényen ismertették a település eddig elért eredményeit, valamint az idei évre vonatkozó fejlesztések és beruházások terveit.

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő arra hívta fel a figyelmet köszöntő beszédében, rendkívül fontos, hogy elismerjék és köszöntsék azokat, akik kemény munkával járulnak hozzá a település fejlődéséhez. Ezen szereplők lehetnek akár olyan egyének, akik a saját erőfeszítéseikkel járulnak hozzá Telekgerendás előrehaladásához, valamint olyan vállalkozók, akik tevékenységük révén segítik a település felvirágoztatását. 

– Annak, hogyha egy település jól tud működni, nagyon sok összetevője van. Fájdalmas belegondolni, hogy az elmúlt tíz esztendőben egy kisvárosnyival vagyunk kevesebben vármegyénkben. Ehhez képest, vannak olyan üdítő színfoltok mint Telekgerendás, ahol az elmúlt tíz esztendő érdeke az, hogy körülbelül százzal többen laknak a településen, mint az előző évszámláláskor tehát, 2010-2011 fordulópont. Az, hogy ez így alakult, abban önöknek is nagy szerepük van benne. A település nem csak a vállalkozóira lehet büszke, hanem a pályázati tevékenységeire is – nyilatkozta Herczeg Tamás.

Minden évben megtartjuk a már hagyománnyá vált összejövetelt, melyre meghívjuk Telekgerendás legnagyobb vállalkozásainak vezetőit, képviselőit. Ők azok, akik a legtöbb embernek adják a munkalehetőséget a településen, valamint jelentős adóbevételeket fizetnek be a település kasszájába, ezzel segítve Telekgerendás fejlődését és működését. Ez alkalommal köszönetet szeretnénk mondani nekik az egész év során nyújtott segítségükért – fogalmazott Ránkli Ferenc polgármester.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában