Választás

2024.06.08. 08:52

Békét és további fejlődést szeretnének Kötegyánban is – videóval

Kötegyánban dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármesterrel, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjével kereste fel a helyieket dr. Kovács József országgyűlési képviselő, hogy átadják Orbán Viktor miniszterelnök levelét.

Licska Balázs

„Az európai parlamenti választásnak még soha nem volt ilyen nagy jelentősége, mint most, a június 9-ei választáson. Háború vagy béke, erről döntenek – írta Facebook-oldalán dr. Kovács József országgyűlési képviselő, aki házról házra járt Kötegyánban.  Nincs megállás, minden téren mozgósítunk. Személyesen, kopogtatással, Orbán Viktor miniszterelnök úr levelének kézbesítésével, telefonálással és személyes találkozásokkal, fórumokon is.”

Kovács József, egymillió, választás 2024, Fidesz-KDNP, béke
Dr. Kovács József országgyűlési képviselő dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester, a kormánypártok polgármesterjelöltje társaságában több családot is felkeresett. 
Fotó: Dr. Kovács József Facebook-oldala

A politikus dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester, a kormánypártok polgármesterjelöltje társaságában több családot is felkeresett, mindenhol szeretettel fogadták őket. Azt hangsúlyozták, hogy a Fidesz-KDNP békét szeretne, valamint további fejlődést Kötegyánban is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában