Találkozások

2024.06.08. 13:04

Kálmán Tibor: minden szavazat fontos, hogy folytathassuk a fejlesztéseket

Kálmán Tibor, Békés polgármestere, a Fidesz-KDNP helyi elnöke és polgármesterjelöltje csapatával már hetek óta folyamatosan járta, járja a várost, kereste telefonon a választókat, sok ezer embert értek el.

Papp Gábor

– Nagyon fontosnak tartjuk, hogy meghallgassuk az emberek véleményét, átbeszéljük a leglényegesebb kérdéseket, és arra biztassuk őket, hogy vegyenek részt a vasárnapi választáson – fogalmazott Kálmán Tibor. A polgármester hangsúlyozta, természetesen arra kérték az embereket, hogy támogassák a Fidesz-KDNP-t.

Fidesz-KDNP, béke, választás 2024, szavazás
Telefonon is arra kérték a békésieket, legyenek ott vasárnap a szavazófülkében, s támogassák a Fidesz-KDNP-t, ezáltal a békét.
Fotó: Kálmán Tibor Facebook oldala

– Minden egyes szavazatra szükségünk van, hogy a Fidesz minél hatékonyabban képviselhesse a béke ügyét, és minden egyes szavazatra szükségünk van, hogy folytathassuk a békési fejlesztéseket, a megkezdett munkát az itt élőkért, hogy megtarthassuk értékeinket – tette hozzá, majd szólt arról, hogy az elmúlt években is arra törekedtek, hogy tartsák a kapcsolatot az emberekkel, ezt szolgálták a folyamatos lakossági fórumok, illetve az akció is, amelynek során az egyes körzeteket kerékpárral járta körül polgármesterként.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában