Békés vármegye

2024.07.07. 14:30

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: shutterstock

Július 6-a Csaba napja, melyet Békéscsaba városa minden évben megünnepel. Ez alkalomból megkérdeztük a csabaiakat, miért szeretnek a településen élni, illetve mit szeretnek a legjobban benne.

Összesen 18 bejelentés érkezett kedden a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási főügyeletére, közülük 9 eset hozható összefüggésbe a csapadékos időjárással.

Nagyon kell tudni szeretni a gyereket – mondta Hugyeczné Krnács Katalin. A Közgé, vagyis a BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum és Kollégium szakmai igazgatóhelyettese a napokban vette át a Békéscsaba Kiváló Pedagógusa kitüntetést. Középiskolásként is a Közgébe járt, és a pedagógusi pályafutása is innen indult, majd tért vissza ide Hugyeczné Krnács Katalin.

Stúdiónk vendége Verasztó Lajos, a Békés Megyei Hírlap sportrovatának nyugalmazott vezetője volt. Beszélgetésünk apropóját az adta, hogy a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon kedden kialakult a legjobb nyolc mezőnye.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában