Összefoglaló

2024.08.08. 20:55

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. augusztus 8.

A csütörtök sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. augusztus 8-án.

Beol.hu

Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Megcsípte egy rovar, élettelenül esett össze egy férfi a Balatonnál. A rendőrjárőrök szeme láttára történt a szörnyű esemény Keszthelyen.

Meghalt a magyar rádiós legenda. Boros Lajos hosszú ideje beteg volt, az elmúlt hónapokban már nem is adott életjelet magáról, annyira rossz állapotban volt.

Beismerő vallomást tett az a 19 éves fiatal férfi, akit amiatt vettek őrizetbe Ausztriában, mert a hatóságok szerint hűségesküt tett az Iszlám Állam terrorszervezetnek és támadásra készült Taylor Swift bécsi koncertjén – közölte csütörtökön az osztrák biztonsági szolgálat magas rangú tisztségviselője.

Felháborító: szabadon engedték a meggyilkolt kézis lány feltételezett gyilkosát. Simsik Cynthia feltételezett gyilkosa, egy eljárási hibára hivatkozva kérte a szabadlábra helyezését és érthetetlen, de meg is kapta...

Békéscsaba határában a napelempark mellett 12 gólyatetem hevert a fűben, elhullásuk oka ismeretlen – számolt be a megdöbbentő hírről Facebook-oldalán a Csabai Állatvédők Khe.

Fűrész Tünde: a kormány jelentős családtámogatási programokat tervez. A kormány nemcsak megőrizte, hanem bővítette is a családtámogatások körét, valamint haladékot adott azoknak, akik felvették a babaváró támogatást, de még nem született gyermekük – hívta fel a figyelmet a kabinet intézkedéseire a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) elnöke.

Nyolcszázmillió forint európai uniós pályázati támogatás nyert Békéscsaba csapadékvíz-elvezető árokrendszerének fejlesztésére – osztotta meg az információt közösségi oldalán Paláncz György, a város alpolgármestere és Opauszki Zoltán környezetvédelmi és turisztikai ügyekért felelős tanácsnok.

Az Országos Kyokushin Karate Edzőtábor egyik edzését tartották csütörtökön délután a Gyulai Várfürdőben. Az érdeklődők több mint 160 karatéka látványos bemutatóját tekinthették meg a különleges környezetben.

Mégis a méret a lényeg? Samsung Galaxy Z Fold6 és Z Flip6. Ha az idei Galaxy Z Flip 6 és Galaxy Z Fold 6 bizonyít valamit, az az, hogy a Samsung minden gyártónál jobban ismeri az összehajtható telefonokat. És még?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában