Profil

2024.08.13. 11:52

Ásós Géza: fontos dolgot loptak el tőle, de sikerült visszakapnia

Múlt héten néhány napra ellopták, eltulajdonították Ásós Géza, az ország első cigányvendéglője, a Kira vendéglő vezetőjének Facebook-profilját, ami nagy nehézségek árán, egy kiváló szakember szerzett vissza. Ásós Géza számára ez nagyon fontos és nagy megkönnyebbülést is jelent.

Papp Gábor

Ásós Géza nagy örömmel fogadta, hogy sikerült visszaszerezni a profilját

– Ártatlan helyzetnek indult az egész, egy ismerősömtől, egy valódi ismerősömtől kaptam egy Messenger üzenetet, hogy egy szavazáson voksoljak rá. Küldött egy linket, rákattintottam, kaptam egy kódot, majd mivel éppen dolgoztam, azt továbbküldtem, és azután már nem tudtam belépni sem a Facebookra, sem a Messengerre. Nekem ezek a közösségi felületek kiemelten fontosak, közel 30 ezer követőm, 5 ezer ismerősöm van, a Messengeren sokakkal tartom a kapcsolatot – elevenítette fel a történteket Ásós Géza

Ásós Géza, ellopták, Kira vendéglő
Ásós Géza nagy örömmel fogadta, hogy sikerült visszaszerezni a profilját

– Szerencsére találtunk egy méhkeréki fiatalembert, egy számítástechnikai zsenit, aki négy napi megfeszített munkával visszaszerezte a profilomat. Nagyon hálás vagyok neki, ezután pedig megfelelően megvédtük a fiókot. Mindenkit arra kérek, ne nagyon vegyen részt ilyen szavazásokon, ne küldjenek kódot.

Ásós Gézáék egyébként nagyon kemény hetek után vannak, működtetik Békésen a Dübögő Éttermet, mai nevén a Kira vendéglőt, a Dübögő Pizzériát, a Gyulai Várfürdőben is bérelnek éttermet nyáron.

– A következő 8-10 nap még nagyon erős lesz, utána nyilván enyhülni fog, de már vannak újabb tervek – fogalmazott Ásós Géza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában