Békéscsaba

2024.08.14. 15:39

Augusztus 20.: ez lesz a főtéren és előzetesként a Lencsésin

Nemcsak este, hanem délelőtt és délután is több program vár az érdeklődőkre augusztus 20-án, kedden Békéscsaba főterén. Sőt, a szokásnak megfelelően a Lencsési Közösségi Háznál előzetest szerveznek, augusztus 17-én, szombaton.

Licska Balázs

Békéscsabán 21 óra után lövik majd a tűzijátékokat augusztus 20-án. Illusztráció: Shutterstock

A Lencsési Közösségi Háznál a Szent István-napi előzetes szombaton 17 órakor kezdődik. Lesznek fellépők – a sztárvendég 20 órától Csonka András lesz –, 21 órától pedig tűzzsonglőrshow-val kedveskednek a látogatóknak. A kicsikre játszóház, ugrálóvár, csillámtetoválás és arcfestés is vár.

Augusztus 20-án, kedden 10 órakor lesz az ünnepélyes zászlófelvonás a Szent István téren, majd jön az ökumenikus kenyérszentelés és áldás. Délután lesz gyermekműsor, musicalek csendülnek fel. 19 órától koncertezik a Bohemian Betyars, 21 órakor a Himnusz és Szarvas Péter polgármester beszéde után lövik a tűzijátékokat, 21.30 órától pedig Rúzsa Magdi lép színpadra.

Közben 10 és 19 óra között, azaz szinte egész nap ugrálóvárak, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások, népi játszóház és vásár várnak a gyermekekre, a családokra, az érdeklődőkre.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában