Elismerések

2024.08.21. 19:42

Három szarvasi kapott állami kitüntetést augusztus 20-a alkalmából

Három szarvasit is kitüntettek a nemzeti ünnep alkalmából – adta hírül a Newjság. Az állami és kulturális elismeréseket a Pesti Vigadóban adták át a napokban.

Vincze Attila

Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár átadja Pécsváradi Antal Ernőnek, a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium tanárának a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést. Fotó: Závogyán Magdolna Facebook-oldala

Mint írták, magas színvonalú munkájáért Szabóné dr. Balogh Ágota Márta, a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Karának dékánhelyettese, egyetemi docens, valamint Szarka Péter, a Gál Ferenc Egyetem Pedagógiai Kara főiskolai docense a Magyar Érdemrend lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült. Számukra Hankó Balázs, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere, Zsigó Róbert a minisztérium miniszterhelyettese és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkár adta át a kitüntetéseket.
Kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Pécsváradi Antal Ernő. A szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium tanára Zsigó Róbert, a Kulturális és Innovációs Minisztérium miniszterhelyettesétől és Závogyán Magdolna kultúráért felelős államtitkártól vehette át kitüntetését.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában