Fejlesztés

2024.08.21. 13:23

Több útszakasz is megújult Medgyesbodzás-Gábortelepen - videóval

Sajtótájékoztató keretében számolt be a medgyesbodzási-gábortelepi útfejlesztésekről Erdős Norbert országgyűlési képviselő és Varga Gábor polgármester a közelmúltban.

dr. Nagy Szilvia

A hőségben is jól haladt a munka.

Fotó: Bencsik Ádám

– A Névtelen utca 37 millió forintból újult meg Medgyesbodzáson, a Deák és Táncsics utca pedig 25 millió forintból a TOP Plusz pályázatnak köszönhetően. Büszkék vagyunk arra, hogy mind Medgyesbodzáson, mind a település gábortelepi részén hasonló fejlesztések történnek egy időben, ami a polgármester vívmánya. Azon munkálkodunk, hogy Gábortelep se szenvedjen hátrányt semmiben – részletezte Erdős Norbert országgyűlési képviselő.

Varga Gábor polgármester hozzáfűzte, két éve kezdték meg a közös munkát, azóta csaknem egymilliárd forint érkezett a két településrészre, Medgyesbodzáson megújult a piac és zajlik a 100 millió forintos kultúrház-felújítás is. 

– A Petőfi-Névtelen utca aszfaltozása 37 millió forintot tett ki, a rendelkezésre álló összegből maradt még 32 millió forint, amiből a Táncsics, a Deák és a Gárdonyi utca felújítását tudtuk finanszírozni. A gábortelepi kis közösség álma még a Magyar utca 600 méteres szakaszának munkára bocsátása, tehát van tervünk a jövőre nézve is – sorolta a polgármester.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában