A régiségekre fáj a foguk

3 órája

Házaló csalók garázdálkodnak Szarvason

Szarvas Város Szlovák Nemzetiségi Önkormányzata arról értesült a napokban, hogy ismeretlen személyek a Szlovák Tájház nevében régiségek gyűjtésére irányuló házaló tevékenységet folytatnak.

Vincze Attila

Frankó Anna, a szarvasi szlovák nemzetiségi önkormányzat elnökének közleményét Babák Mihály polgármester osztotta meg Facebook-oldalán. Ebben arra hívják fel a szarvasi lakosság figyelmet, hogy ilyen jellegű házaló tevékenységet sem a szarvasi önkormányzat, sem pedig a helyi szlovák nemzetiségi önkormányzat nem folytat, továbbá megbízott személyek sem folytatnak hasonló tevékenységet egyik önkormányzat nevében sem. Az ilyen jellegű személyes felkérések esetén kérik, hogy mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a Szarvasi Rendőrkapitánysággal.

házaló, csalók, Szarvason
Régiségek gyűjtésére irányuló házaló tevékenységet folytatnak:  Illusztráció: Shutterstock


Az elnök arra kérte a lakosokat, hogy felhívásuk minél több emberhez eljusson, figyelmeztessék idős, egyedül élő hozzátartozóikat, szomszédaikat, ismerőseiket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában