Közösségépítés

2 órája

Horgászverseny a Boda-tónál: a polgárőrök nem járőröztek, kapásra vártak

Az Almáskamarás, Nagykamarás Polgárőr Egyesület szervezésében horgászversenyt rendeztek a Boda-tónál. Kiváló közösségépítő alkalom volt a horgászverseny.

Csete Ilona

Békés vármegyei polgárőr 24 órás horgászverseny vonzott sokakat a Boda-tó partjára. Több településről érkeztek polgárőr horgászok. A verseny fővédnöke a Békés Vármegyei Polgárőrök Szövetség elnöke, Gyarmati Sándor volt, a védnök pedig Mazán Attila, Almáskamarás polgármestere. A házigazdák megvendégelése után, szombaton reggel 8 órától mindenki elfoglalta a kisorsolt helyét a nagykamarási Boda-tó partján. Sokan voltak szerencsések, sok halat fogtak. A hangulat is kiváló volt, a horgászverseny igazi közösségépítő alkalommá vált.

horgászverseny, polgárőrök, Boda-tó
A polgárőrök remek horgászok, a Boda-tó partján rendezett horgászversenyen bebizonyították.

Míg a horgászok a kapásra vártak, délre sült kolbász, estére pedig toros káposzta készült a polgárőröknek. 

A horgászverseny eredményei

  1.  helyezett Fülöp István (Magyarbánhegyes 26,1 kg). 
  2.  Szilágyi László (Magyarbánhegyes 26 kg). 
  3. Kvasz László (Újkígyós 21,7 kg).

A legnagyobb halat a nagykamarási Hídvégi Sándor fogta, a 9,9 kilogrammos pontyot. Mazán Attila hírportálunknak elmondta, a polgárőrök bebizonyították, hogy nem csak a járőrözésben, hanem a horgászatban is kiválóan teljesítenek.

A horgászverseny egyik résztvevője, Mészáros László. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában