Összefoglaló

5 órája

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. szeptember 26.

A csütörtök sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. szeptember 26-án.

Beol.hu
visszatekintő, hírösszefoglaló, összefoglaló
Ismét elhoztuk a leglényegesebb híreket

Munkácsy Mihály egyik legismertebb festményét, az Ásító inast jelenítették meg andrássys diákok csütörtökön, a Munkácsy Fesztivál nyitányaként egy nagyszabású megmozdulás, egy flashmob keretében Békéscsaba főterén.

A Gallicoop Zrt., Békés vármegye legnagyobb foglalkoztatója, idén ünnepli fennállásának 35. évfordulóját. E jeles alkalomból megrendezett dolgozói nap különleges szerepet kapott a vállalat életében. A szarvasi Erzsébet Liget melletti sportpályára szervezett programsorozat célja az volt, hogy kötetlen formában erősítse az itt dolgozók közösségi összetartását, és egyben lehetőséget biztosítson a kikapcsolódásra.

Légiipari szakmai napokat tartanak csütörtökön és pénteken Békéscsabán, a repülőtéren. A pályaválasztás előtt álló fiatalok megismerhetik a közép- és felsőfokú intézmények kínálatát, a képzéseket, illetve a légiipari klaszter szereplőinek köszönhetően karrierlehetőségekkel találkozhatnak. A légiipari szakmai napokon megjelennek a cégek termékei is, a diákok pedig közelről szemügyre vehetik a repülőgépeket és a helikoptereket.

Vádat emelt az ügyézség azzal a Bács-Kiskun vármegyei, jánoshalmi háziorvossal szemben, aki pénzért, a vakcina beadása nélkül, jogosulatlanul igazolta a COVID-19 elleni védőoltás felvételét. Békésből is utaztak hozzá hamis igazolásért. Több mint 100 embernek adott hamis COVID-igazolást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában