Visszatekintő

2 órája

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Négyszáz főre készít csülkös babgulyást a budapesti gátakon, az árvízi védekezésben résztvevőknek Ásós Géza és az általa vezetett békési cigány étterem, a Kira vendéglő csapata. Ásós Géza és munkatársai dél körül indultak el a fővárosba, és délután háromnegyed három körül érkeztek meg, ahol a számukra biztosított konyhában el is kezdték a babgulyás készítését.

Október 24–27. között rendezik meg a 27. Csabai Kolbászfesztivált a CsabaParkban. Hégelyné Győrfi Ilona programigazgató elmondta, milyen zenei élményekkel készülnek rendezvény minden napjára.

Az önkormányzat megszünteti Békéscsabán a Bird rollerekkel kapcsolatos, közösségi e-rollerszolgáltatásra vonatkozó megállapodását a Vilii Fly Magyarország Kft.-vel – erről is döntött csütörtökön a városi közgyűlés. Ugyanakkor, mivel a békéscsabaiak megkedvelték a közösségi e-rollerszolgáltatást, az önkormányzat pályázatot ír ki egy ilyen rendszer működtetésére.

Májusban hosszas előkészítő munka eredményeként Battonyán valami elkezdődött: a felnőttképzés esélyének, lehetőségének a megalapozása. A közművelődési intézmény vezetője, Balázsné Szabó Erzsébet bejelentette a battonyai művelődési ház közösségi oldalán, hogy a meghirdetett ingyenes szakképzésekre hatalmas érdeklődést tapasztaltak. Intézményük fontosnak tartja, hogy alapfeladataikon túl a település lakosainak könnyen hozzáférhető oktatási lehetőségeket, felnőttképzést is teremtsen.

A 4401-es úton hétfőn felborult egy kukoricát szállító teherautó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában