Békéscsaba

2024.09.16. 13:08

A megyei bibliotéka is csatlakozik az Országos Könyvtári Napokhoz

Idén már a tizennyolcadik alkalommal hozzák élere az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatot, melynek központi tematikája a négy elem azaz, a föld, a víz, a tűz és a levegő lesz.

Dinya Magdolna

Az Országos Könyvtári Napokra számos programmal készülnek Békéscsabán is

Forrás: shutterstock

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség tagkönyvtárai szeptember 30-tól október 6-ig többféle programmal készülnek. A Békés Megyei Könyvtár közönségtalálkozókkal, könyvbemutatókkal, előadásokkal és kiállításmegnyitóval várja az érdeklődőket – olvasható a Békés Megyei Könyvtár közösségi oldalán

A belépés díjtalan, de érvényes olvasójegyhez vagy ingyenes regisztrációs jegyhez kötött

Szeptember 30. és október 5. között a könyvtár vendége lesz Soós Emőke mesemondó, Tóth Péter Lóránt Radnóti- és Latinovits-díjas versmondó, Baráth Viktória író, Ertler Aliz grafikus, marketinges, Kertész Sándor képregénykutató, Komjáthy Nóra mentálhigiénés tanár. Az adott héten online nyereményjátékot, beiratkozási kedvezményt és a megbocsátás napját is meghirdetik. A rendezvényekre a belépés díjtalan, de érvényes olvasójegyhez vagy ingyenes regisztrációs jegyhez kötött, melyek a földszinti regisztrációs pultnál készíthetők az intézmény nyitvatartási idejében. 

Az Országos Könyvtári Napok programsorozat az elmúlt közel két évtizedben bizonyította a könyvtárosszakma legnagyobb összefogásának sikerét. A hét mozgalmas eseményei, programjai igyekeznek megmutatni, hogy a hazai könyvtári hálózat egy kikerülhetetlen kapcsolódási pont a természet, az emberek, a közösségek, a kultúrák és a gondolatok között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában