Kiváló eredmény

2 órája

Fuss és Segíts: harmadik helyezett lett az eleki polgármester a jótékonysági futóversenyen

Az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal csapata is részt vett a negyedik alkalommal megrendezett „Fuss és Segíts” Jótékonysági Futóversenyen, amit a Békés Vármegyei Kormányhivatal és a Gál Ferenc Egyetem közösen szerveztek vasárnap Békéscsabán. Szelezsán György, Elek polgármestere a 30-39 éves egyéni kategóriában a harmadik helyet szerezte meg.

Vincze Attila

A hírről Elek polgármestere a Facebook-oldalán számolt be. Mint írta, ez az esemény nemcsak az egészséges életmódot és a sport közösségépítő hatását hirdeti, hanem a jótékonyság fontosságáról is szól. Szelezsán György kiemelte, hogy a nevezési díjakból és adományokból az ÁGOTA® Alapítvány munkáját támogatják, akik odaadóan dolgoznak az állami gondoskodásban élő gyermekekért. Megjegyezte, nagy öröm volt számára, hogy Elek városát az Eleki Közös Önkormányzati Hivatallal együtt képviselhették ezen a szép napon.

Az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal csapata is részt vett a negyedik alkalommal megrendezett „Fuss és Segíts” Jótékonysági Futóversenyen. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala



A polgármester kitért arra, nagy büszkeséggel tölti el, hogy évről évre egyre több kollégát sikerül „becsapni”, hogy felkészüljenek a futásra és csatlakozzanak ehhez a fantasztikus kezdeményezéshez. Vasárnap az elekiek két háromfős csapata 12 km-es váltóban, Szelezsán György pedig egyéni 12 km-es futáson is rajthoz állt. A polgármester meglepetésére a 30-39 éves egyéni kategóriában a harmadik helyet sikerült megszereznie, de számára a legnagyobb jutalom az volt, hogy a közel 1000 résztvevővel egy jó célt támogattak és nagyszerű élményekkel gazdagodva térhettek haza.

A városvezető végül szívből megköszönte a fantasztikus szervezést a rendezvény megálmodójának dr. Takács Árpád főispán úrnak és minden közreműködőnek. Majd felhívta a figyelmet arra, hogy október 13-án „Fuss és Tekerj” Eleken, ahol mindenkit várnak egy hasonlóan szuper hangulatú programra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában