Kihelyezett kormányülés

3 órája

Ipari mennyiségű kávé fogyott Geszten

Két napon át ülésezett a geszti Tisza-kastélyban a kormány, számos fontos döntést tárgyaltak meg a miniszterek. Orbán Viktor miniszterelnök a kormány fotójával, tömören értékelte a történteket.

Beol.hu

„48 óra alatt 24 órányi kormányülés, ipari mennyiségű kávé, 2 félmaraton. Fontos döntések születtek Geszten” – olvashatjuk Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán.

kihelyezett kormányülés, Geszt, kormány
Geszten ülésezett két napon át a kormány. Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

Csütörtökön Gesztről jelentkezett a kormányinfó is. Vitályos Eszter kormányszóvivő azt mondta, rendhagyó helyszínen tartották a kihelyezett kormányülést, a magyar történelem egyik kivételes emlékhelyén. Kiemelte: Geszten és térségében komoly munkát kezdett el a kormány, az elmúlt nyolc évben több mint 20 milliárd forintból valósultak meg itt fejlesztések. Az országnak egykor két miniszterelnököt adó Geszten vadonatúj óvodát, általános iskolát, tornatermet építettek, megújították a református templomot, bel- és külterületi utakat újítottak fel, illetve az annak idején a Tisza család otthonául szolgáló épületegyüttest kulturális és turisztikai céllal renoválták. A település turisztikai vonzerejének növelésén keresztül segítik a vállalkozások erősödését, a munkahelyteremtést.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában