Ünnepi műsor

2 órája

Harmincéves a Színfolt Mazsorett Táncegyesület - galériával

A Gyomaendrőd kulturális palettáján ismert és elismert Színfolt Mazsorett Táncegyesület fennállásának 30. évfordulója alkalmából nagyszabású ünnepi műsort adott a napokban. A mazsorett táncegyesület harmincéves fennállása alkalmából megszervezett műsorban a jelenlegi táncosok mellett felsorakoztak a régebbi táncosok, az alapítótagok is.

Dinya Magdolna

Toldi Balázs polgármester nyitotta meg a rendezvényt a Kállai Ferenc Integrált Művelődési Házban, amely zsúfolásig megtelt nézőkkel és mazsorettekkel. Beszédet mondott Hunya Jolán tanárnő, az egyesület alapítója, a tánccsoport vezetője. Ünnepi beszédében kiemelte a harminc évből a kezdeteket, a folyamatosságot, a közösség összekovácsoló erejét, és az állandóság ellentétes párját, a változást, a sok-sok eredményes, sikeres pillanat és emlék mellett.

mazsorett, produkciók, táncegyüttes
Látványos produkciókat adtak elő a Színfolt Mazsorett Táncegyesület ünnepi műsorán Fotó: Beküldött fotó

Az est folyamán 21 különféle produkciót láthatott a közönség

Ezek között csoportos, mini formációs, páros és szóló műsorszámok szerepeltek. A produkciókat változatos eszközökkel mutatták be, botokkal, pomponokkal és zászlókkal. Amikor nem a CD-ről szólt a zene, akkor a Szarvasi Rezesbanda húzta a talpalávalót. Csillogó pomponok, levegőben forduló botok, libbenő zászlók, gyönyörű egyenruhák, feszes tempó, hajlékony lányok, egy ritmusra lépő lábak és egy ritmusra dobbanó szívek jellemezték a Színfolt mazsorettek előadását. 

A Színfolt Mazsorett Táncegyesület jubileuma alkalmából az elismerő oklevelet és serleget Izsó Éva kapta

A jelenlegi táncosok mellett felsorakoztak a régebbi táncosok, az alapítótagok is, akik egy populáris zenei egyvelegre táncoltak és bravúrosan pörgették a botokat. A harminc éves jubileum alkalmából az elismerő oklevelet és serleget Izsó Éva tánc asszisztens kapta, magas színvonalú szakmai munkája és a mazsorettsportban nyújtott kiváló eredménye elismeréseként – a Színfolt örökös tagjává választották. Az örömteli jó hangulat továbbfolytatódott gyomaendrődi Körös étteremben, ahol vacsora, tombola és zene várta a szórakozni vágyó közönséget. Sőt meglepetésként egy zumba és salsa táncoktató is bekapcsolódott a báli mulatságba. A forró latin táncok megalapozták a vendégek jókedvét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában