Akciók

6 órája

Újra jönnek az Őszi Kuponnapok a Csaba Centerben

Október 10-13. között, csütörtöktől vasárnapig ismét megrendezik az Őszi Kuponnapokat a Csaba Centerben. Az Őszi Kuponnapok részleteiről sajtótájékoztatón számoltak be.

Dinya Magdolna

Hrabovszki György, a Csaba Center igazgatója az Őszi Kuponnapokról elmondta, a Center évek óta csatlakozik az országos Glamour-napokhoz, melyek során tavasszal és ősszel különleges kedvezményeket kínálnak. Az igazgató tájékoztatást adott az eddig elért eredményekről, az üzletek jövőbeni terveiről és várható változásairól. Ezenkívül egy olyan kezdeményezést is szeretnének bevezetni a bevásárlóközpontban, amely során bizonyos üzletekben történő vásárlás esetén a vásárlók kiválthatják a parkolási díjaikat.

őszi kuponnapok, Csaba Center, akciók, kedvezmény, koncertek
Hrabovszki György sajtótájékoztatón számolt be az Őszi Kuponnapok részleteiről. Fotó: Beol.hu

A kuponokat a Csaba Center applikációjában lehet megtalálni. Aki ezeken a napokon legalább 10 ezer forint felett vásárol a Center üzleteiben, az próbára teheti szerencséjét. A blokkokat az információs pultnál bemutatva húzhatnak egy sorsjegyet. Ha szerencsésen választott, megszólal a „We are the champion” a győztes tiszteletére és indulhat is a pénzeső.

Változatos programok az Őszi Kuponnapokon

Változatos programokkal és sztárfellépőkkel teszik emlékezetessé a vásárlást. Fellép például Kiss Kevin: az X-Faktor 2022-es évadának legjobb férfi hangja előadásában hallhatjuk a sokak által kedvelt és népszerű dalt, a Csinibabát. Dér Heni is felperzseli a hangulatot csodás hangjával és fülbemászó slágereivel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában