Labdarúgás

2022.07.21. 12:51

Egy igazi, baráti társaság verbuválódott Csanádapácán

Két edzőmérkőzésen van túl a Csanádapácai EFC labdarúgó-csapata. Szikora Pál fiai a Kevermes (4–7) és a Kaszaper (3–5) ellen játszottak, készülvén a közelgő megyei II/A osztályú bajnokság rajtjára.

G. P.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

A tavalyi pontvadászatot 12. helyen záró legénység majd csak két hét múlva meccsel újra, addigra a nyaralás miatt hiányzók is hazatérnek. Augusztus 6-án a kevermesiek látogatását viszonozzák, 11-én pedig a Gyulasport U19-esei ellen mérettetnek meg.

Szikora Pál, a csapat tapasztalt edzője lapunknak elmondta, hogy mindössze két játékos intett búcsút, Göcző Viktor László a Mezőmegyer, a tehetséges Csonka Dávid István a Gyulasport U19-es csapatában véd tovább.

– Érkezőből már többet tudok mondani – újságolja Szikora Pál –, a 2033-as születésű kapus, Pós Attila és a huszonkilenc éves jobb oldali védő, Tassi Lajos Medgyesegyházáról, a belső védő Hrobár Róbert Lőkösházáról jön, utóbbi visszatér hozzánk. Bereczki Dávid Marcell újrakezdő, a 2000-es születésű középpályás egyetemi tanulmányai miatt egy évet hagyott ki. Bús Tamás a maga harmincnégy évével a rutint képviseli, őt Eperjesről várjuk. Az edzések váltakozó létszámmal zajlanak, volt, hogy tízen, de volt, hogy tizenkilencen mozogtak a felnőtt és az ificsapat közös tréningjén.

Szikora Pál beszélt a céljaikról is:

– Röviden megfogalmazva: a bennmaradás. Baráti társaság a mienk, akiket tényleg a foci szeretete, a jó kapcsolat tart össze, nálunk nincs semmiféle anyagi juttatás. Az A osztály fejlődési lehetőséget biztosít a fiataloknak, ami szintén nem elhanyagolható szempont – jegyezte meg a Csanádapácai EFC mestere.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában