Tenisz

2024.08.03. 09:06

Újra szetthátrányból állt fel Bondár Anna

A harmadik mérkőzését is sikerrel vette Bondár Anna a németországi Hechingenben zajló 75 ezer dollár összdíjazású ITF salakpályás női tenisztornán. Az első számú magyar játékos rutinos orosz riválist múlt felül hátrányból fordítva.

Bakulya Mihály

Bondár Anna mentálisan rendben volt

Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

A világranglista 106. helyén jegyzett szeghalmi teniszező nehezen találta meg a játékát, szűk félóra alatt el is veszítette az első szettet (1:6). A 35 esztendős Maria Melnyikova a folytatásban is irányította a játékot 3:2-es vezetésénél elnyerte Bondár Anna adogatójátékát. Asárréti lány azonban visszabrékelt, ami meghozta az önbizalmát és innen már játékot sem engedett ellenfelének (6:4). A döntő szett már egyértelműen az övé volt. A világranglista 382. helyezettje először még hozni tudta szervagémjét 20 labdamenet árán, ám a folytatásban már nem bírt a lendületbe jövő magyarral (6:2).

A második kiemelt Bondár Annára a cseh Darja Vidmanova (730.) vár a szombati elődöntőben, aki a lett Darja Semenistaját (134.) búcsúztatta 7:6 (8-6), 6:1 arányban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában