Röplabda

2 órája

Újra fiatalok ellen meccsel az MBH-Békéscsaba

Idei ötödik mérkőzésére készül az MBH-Békéscsaba női röplabda-csapata az Extraligában. Az MBH-Békéscsaba a Fatum-Nyíregyháza, a Vasas Óbuda, valamint a Vasas SC elleni két mérkőzést követően a magyar U19-es válogatottal csap össze Monoron.

Gajdács Pál

Az MBH-Békéscsaba kedden még a Vasas SC-vel, szombaton egy másik fiatalokból álló gárdával, az U19-es válogatottal meccsel

Fotó: Vasas Óbuda

Az MBH-Békéscsaba szombati ellenfele, az U19-es válogatott idén szerepel először a honi felnőtt legmagasabb osztályban. Nem versenyen kívül indulnak, mert eredményeik megjelennek a február elejéig tartó alapszakasz tabellájában is. 

röplabda, Extraliga, MBH-Békéscsaba
Az MBH-Békéscsaba kedden még a Vasas SC-vel, szombaton egy másik fiatalokból álló gárdával, az U19-es válogatottal meccsel
Fotó: Vasas Óbuda

Az U19-esek több hétvégén több mérkőzésen lépnek pályára, a bajnok Vasas Óbuda ellen ma este játsszák idei első bajnoki mérkőzésüket. A korosztály hazai legjobb játékosainak nagyszerű lehetőséget jelent arra, hogy élesben szerezzenek tapasztalatot a legmagasabb osztályban.

A héten már a második mérkőzését játssza az MBH-Békéscsaba

Az MBH-Békéscsaba a hét folyamán immáron második találkozójára készülhet, mint arról beszámoltunk, kedden a 10. fordulóból előrehozott mérkőzésen a Vasas SC-t nem a legjobb játékkal, de 3:0-ra legyőzte Tóth Gábor együttese.

Az MBH-Békéscsaba szombaton 20 órakor egy újabb, fiatalokból álló együttessel az U19-es válogatottal találkozik a monori városi sportcsarnokban, ami újabb jó lehetőség a gyakorlásra.

Az Extraliga állása: 1. Vasas Óbuda 9 pont (9:1, 3 mérkőzés), 2. UTE 9 (9:1, 3), 3. MBH-Békéscsaba 9 (10:3, 4), 4. Fatum-Nyíregyháza 5 (6:6, 3), 5. Kaposvári NRC 4 (6:6, 3), 6. Vasas SC 3 (3:10, 4), 7. MÁV Előre Foxconn 0 (1:9, 3), 8. Szent Benedek RA 0 (1:9, 3), 9. U19-es válogatott 0.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában