Hirdetés

2024.06.20. 15:59

Szeretnél elektromos robogóval iskolába járni? Ennek egyik legjobb módja az AERIUM AOVO PRO használata

A reggeli iskolába utazás a zsúfolt buszon vagy villamoson sok diák számára rémálom lehet. A nagyobb városokban erre gyakran még a saját autóval való közlekedés sem jelent megoldást. Vannak azonban már a kínálatban olyan rollerek, amelyeket 16 éves kortól lehet vezetni, de az áruk még mindig elég magas. Ráadásul ez amúgy sem oldja meg a forgalmi dugók és a nehézkes parkolás problémáját az iskolák környékén.

PR cikk

Forrás: Aerium.hu

Ezért modern és környezetbarát alternatívákat kínálunk, amelyek a kerékpár mellett például az AERIUM AOVO PRO elektromos rollert tartalmazzák az Aerium.hu webáruházból. A roller tökéletes városi utazáshoz, és nem csak a viszonylag alacsony árának, hanem számos hasznos funkciójának és ízléses, kompakt kialakításának köszönhetően. Nézzük meg közelebbről.

A kategória legjobb termékei

Ennek a rollernek a legnagyobb előnye a remek teljesítmény (350 W), a viszonylag nagy akkumulátor-kapacitás (10,5 Ah) és a 31 km/h végsebesség kombinációja. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a városi közlekedésben nem szabad túllépni a 25 km/ó sebességet. Az intelligens lítium akkumulátor ezután a regeneratív fékezési technológiának köszönhetően visszanyeri a fékezés során felszabaduló energiát. Így akár 35 kilométeres hatótávolság is elérhető - de ez a vezetési stílustól, a vezető súlyától és egyéb tényezőktől is függ. Egyetlen feltöltés mindössze 5 órát vesz igénybe, így az akkut akár tanítás vagy munka közben is feltöltheti, ha adottak hozzá a körülmények.

Az AERIUM AOVO PRO emellett alacsony súllyal is büszkélkedhet. A súlya mindössze 12,5 kg, de a teherbírása ennek ellenére eléri a 120 kg-ot. Ráadásul könnyen összecsukható, így bárhová magával viheti. Ezért közben vonattal vagy busszal is utazhat. Így talán nem meglepő, hogy a tesztekben elnyerte a legjobb roller címet.

Vezetés közben minden szükséges adatot megtalál az LCD-kijelzőn, és az okostelefonjával való párosítás után a mobilalkalmazásban is. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerre is elérhető, és Bluetooth-on keresztül egyszerűen működik. Az alkalmazásban valós időben láthatja az akkumulátor töltöttségi állapotát, a hatótávolságot és a pillanatnyi sebességet. A sebességkorlátozó, a sebességtartó automatika vagy a parkoló robogó távoli lezárása szintén nagy népszerűségnek örvend.

Minimális kiadások, maximális hatékonyság

Minden diáknak tetszeni fog egy olyan robogó, amely még a szűkös költségvetést sem borítja fel, és ráadásul még jól is néz ki. Az AERIUM AOVO PRO tökéletesen megfelel ezeknek a követelményeknek. Fekete és szürke színben készül, apró piros részletekkel kiegészítve. Így biztosan nem tűnik unalmasnak, másrészt viszont nem is túlbonyolított, és stílusosan cikázhatsz vele a város utcáin.

A biztonságos és kényelmes közlekedést a városközpontban és a külterületeken a 8,5 hüvelykes, belső nélküli, csúszásmentes kerekek és a nedvesség és porszemcsék elleni kellően magas fokú, IP64-es védelem biztosítja.

Ha betartja a közlekedési szabályokat, és viseli a védősisakot, addig nyugodtan mehet vele akár éjszakai túrákra is. Ilyenkor szüksége lesz egy LED-es első, valamint hátsó helyzetjelző lámpára. Így tisztán láthatja az utat, ugyanakkor a többi járművezető is időben észlelheti a rollert. Javasoljuk, hogy mindig legyen rendkívül óvatos és körültekintő.

Forrás: Aerium.hu

Hol vásárolhatom meg a rollert?

A kompromisszumok nem kifizetődőek, nemcsak a robogó kiválasztásakor, hanem a márka tekintetében sem. Nálunk mindig biztos lehet abban, hogy a legjobb eladókkal találkozik. Az egyik ilyen az Aerium.hu webáruház, ahol számos más robogót is találhat remek áron, és a roller használatához tapasztalt szakemberektől kaphat tanácsokat.

A megrendelt robogó néhány napon belül leszállítjuk az otthonába, és az Ön feladata ezek után már csak az lesz, hogy összeszerelje a rollert. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, közvetlenül az Aerium ügyfélszolgálatához fordulhat tanácsért. Biztos lehet a minőségi garanciális szolgáltatásban és a pótalkatrészek elérhetőségében is.

Az elektromos rollerekre vonatkozó jogi követelmények országonként eltérőek lehetnek. Az elektromos roller üzemeltetője köteles ellenőrizni az aktuálisan érvényes kötelezettségeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában