Vádemelés

2024.09.15. 10:59

Egy fiatal nőt próbáltak autóba kényszeríteni Orosházán

Személyi szabadság megsértése bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség, és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves, mezőkovácsházi férfival szemben, aki az utcán megpróbált egy nőt berángatni az kocsijába.

Dinya Magdolna

A férfi egy orosházi pizzéria alkalmazásában állt pizzafutárként. A közelmúltban, a kora délutáni órákban munkavégzése közben a személygépkocsival Orosházán, az egyik utcában megállt egy gyalogosan közlekedő, számára ismeretlen 19 éves fiatal nő mellett és kiszólt neki az autóból, hogy szálljon be mellé, elviszi valahová. A fiatal nő a férfi kérését elutasította és folytatta útját. A terhelt ekkor a személygépkocsiból kiszállt, a sértetthez lépett, és a sértett bal kezét megfogva a nőt az autó felé húzta abból a célból, hogy személyi szabadságától megfosztva, akarata ellenére a személygépkocsiba beültesse és ismeretlen helyre magával vigye. A nő kiabálni kezdett, amit a közelben tartózkodó élettársa meghallott, kiment az utcára, és felszólította a férfit, hogy a sértettet engedje el. A terhelt a sértett ellenállása, segítségért kiáltása, valamint a másik férfi fellépése miatt a cselekmény folytatásával felhagyott és a autójával távozott.

autóba, kényszerítés, fiatal nő
Egy fiatal nőt próbáltak autóba kényszeríteni és elvinni Fotó: Shutterstock

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában