Testületi ülés

2023.07.16. 15:20

Nagy hangsúlyt fektettek a családi programokra a vésztői óvodákban

Tíz csoporttal és nagyjából 240 gyermekkel indulhat a következő nevelési év a vésztői óvodákban – derült ki a képviselő-testület nemrég tartott ülésén. Szó volt arról is, hogy milyen munka folyt a három óvodában és a bölcsődében a nemrég véget ért nevelési évben.

Licska Balázs

A gyermekek száma az előző időszakban is magas volt, és most is sokan iratkoztak be óvodába, bölcsődébe.

Fotó: Shutterstock

Pardi Gézáné, a Vésztői Négyszínvirág Óvoda és Bölcsőde igazgatója elmondta, bővült az intézmény felszereltsége. Idén is több képzésen vettek részt a szakemberek, akik a jó gyakorlatokat is megosztják egymással, majd beépítik azokat a hétköznapokba. A gyermekek száma az előző időszakban is magas volt, és most is sokan iratkoztak be óvodába, bölcsődébe. Azt tapasztalták, hogy emelkedett a sajátos nevelési igényű fiatalok száma is, ami kihívást jelent, fejleszteni, segíteni kell őket. 

Kiemelte: nagy hangsúlyt fektettek az óvodák a családi programokra, mindegyik színvonalas, értéket közvetítő eseményt szervezett, és ahogy a mindennapi nevelés során, ezeken is megjelent a hagyományőrzés, a környezetvédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában