Fesztivál

2024.06.14. 15:14

Felsorakoztak a kamionok a csabai reptéren – galériával

Elkezdődött Békéscsabán pénteken az I. Országos Kamionos Találkozó és Fesztivál. A repülőtéri programsorozatra több mint 350 busz és kamion regisztrált, rengeteg résztvevőt, érdeklődőt várnak.

dr. Nagy Szilvia

Péntektől vasárnapig rendezik meg a békéscsabai repülőtéren számtalan változatos programmal és koncertekkel az I. Országos Kamionos Találkozó és Fesztivált

kamion, fesztivál, kamionosok, felvonulás
Megtelik kamionokkkal a város. Fotó: Licska Balázs

– Szombaton a többi között gyorsulási, kamionhúzó, gumidobáló, felni kitartó és kerékcsere-versenyt tartunk, sőt, lesz kipufogóhangnyomás-mérés és számos más ügyességi vetélkedő is. Közben rengeteg családi programmal – helikopteres városnézéssel, ugrálóvárral, extrém vidámparkkal, tuning autókkal, retró kamionokkal és számos más aktivitással – várjuk a gyerekeket, fiatalokat, időseket. Elhozzuk Besenyei Péter műrepülő világbajnokot és Kiss Norbert ötszörös Európa-bajnok kamionversenyzőt is Békéscsabára – ismertette Hlásznyik Péter főszervező a korábban tartott sajtótájékoztatón. Besenyei Péter látványos bemutatóját vasárnap 15 órától lehet megtekinteni.

Pénteken fél 7-től látványos felvonulás

Pénteken este fél 7-től több száz monstrum robog majd végig a városon a repülőtér-sportcsarnok-Csaba Center-Szarvasi út vonalon: átmenetileg sávlezárásokra, rendőri forgalomirányításra készüljenek a Békéscsabán közlekedők! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában