Elismerés

2024.07.01. 14:45

Köszönetet mondtak Békésen a pedagógusok munkájáért - galériával

Több békési iskola tantestülete múlt héten tartotta tanévzáró értekezletét.

Papp Gábor

Fotó: Gazsó János

A tanév rendjében talán legfontosabb szakmai összegzés és lezárás számunkra is lehetőséget nyújtott és nyújt, hogy személyesen is megköszönjük az iskolák, a pedagógusok egész tanéves munkáját. Az értekezletek egyik kimagasló pontja minden esetben a törzsgárda elismerések átadása, azaz azok köszöntése, akik huzamosabb ideje állnak helyt az adott iskola tantestületében – számolt be Facebook-oldalán Kálmán Tibor, Békés polgármestere. Hozzátette, a múlt hét folyamán a Reményhír Intézményben, a Dr. Hepp Ferenc Általános Iskolában és a Gál Ferenc Főiskola békési szakképző intézményében vehetettek át elismeréseket a pedagógusok.

Kifejtette, minden tanév egy megismételhetetlen ciklus és lehetőség is egyben úgy a diák, mint a tanár szemszögéből.

– Az átadott tudás, a tanulságok és a sikerek erőt adnak, ám ugyanakkor ki is merítik a pedagógusokat. Aki dolgozott ezen a pályán, jól tudja, hogy a vakáció inkább a diákság valódi ünnepe, a pedagógus összegez és felkészül ezekben a hetekben. Szeretném, hogy a pihenés is szóhoz jusson ebben az időszakban, így minden békési pedagógus számára Békés város egy dánfoki és egy uszoda belépőt ajándékoz. Ezeket is átadtuk ezen alkalmak során – emelte ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában