Ünnepség

2024.07.17. 06:21

A köztisztviselőket köszöntötték Sarkadon

A város köztisztviselőit, a polgármesteri hivatal jelenlegi és nyugalmazott szakembereit köszöntötte a városvezetés a minap Sarkadon, az Éden Campben egy kellemes, baráti hangulatú, családias rendezvény keretében.

Licska Balázs

Családias rendezvényen köszöntötték a város köztisztviselőit Sarkadon. Fotó: Sarkad Facebook-oldala

Az eseményen dr. Mokán István polgármester beszélt az önkormányzat előtt álló feladatokról, valamint azokról a lehetőségekről, amelyek esélyt teremtenek a stabil működéshez és a fejlődéshez. 

köztisztviselők, Sarkad, köszöntés
Családias rendezvényen köszöntötték a város köztisztviselőit Sarkadon. Fotó: Sarkad Facebook-oldala

Szóba kerültek a város közigazgatási területén zajló, egyre nagyobb volumenű gázkitermeléshez kapcsolódó munkálatok, továbbá az ahhoz realizálható bevételek, de ahogy elhangzott az M44-es gyorsforgalmi út közelgő fejlesztésében rejlő hatalmas lehetőség is – írták Sarkad Facebook-oldalán.

A városvezető arra kérte kollégáit, hogy a sok kihívás és nehézség ellenére a város köztisztviselői a jövőben is olyan segítőkészséggel és ügyfelek iránti empátiával lássák el a feladataikat, mint amilyen pozitív hozzáállást maguk is örömmel tapasztalnának egy másik hivatalban saját ügyeik intézése során. A polgármester külön köszöntötte a rendezvényre szóló meghívást elfogadó és jelen lévő legidősebb nyugdíjas, illetve legfiatalabb dolgozót Doba Mihályné és Dóró Krisztina személyében, majd dr. Major Ágnes jegyző mondott pohárköszöntőt.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában