Rendezvény

2024.08.18. 11:46

Százakat vonzott a gyulai Zumba Fesztivál - galériával, videóval

Öt országból, hazánk mellett Romániából, Szlovákiából, Ausztriából és Szerbiából több százan vesznek részt a pénteken kezdődött második gyulai Zumba Fesztiválon. A programok a Gyulai Várfürdőben és a Vigadóban zajlanak, és neves oktatók, népszerű fellépők is foglalkozásokat tartottak a Zumba Fesztiválon.

Papp Gábor

A Zumba Fesztivált a Gyulai Várfürdővel együttműködésben a Zita Dance Fittness, Dóczi Zita és Stefanovits Balázs hívta életre.

Zumba Fesztivál, program, fürdő
Zumba Fesztivál Fotó: Kiss Zoltán

Zumba Fesztivál neves fellépőkkel

Stefanovits Balázs főszervező, a Gyulai Várfürdő marketing szakembere elmondta, a programok pénteken a gyulai Vigadóban kezdődtek, ahol Seluco Fernandez ZJ, a zumba nemzetközileg ismert klasszisa, ahogy a szervezők fogalmaztak, egy Spanyolországból érkezett fantasztikus személyiség, vicces, közvetlen srác tartott foglalkozást, aki dinamikájával azonnal magával ragadta közönségét.

Seluco Fernandez mellett a fesztiválon további három mesteroktatóval is találkozhatnak az érdeklődők.

  • Claudiu Gutu Zin Temesvárról érkezett Gyulára, aki személyiségével, közvetlenségével, tehetségével mindig elvarázsolja közönségét. Claudiu 2018 óta minden évben a Gyulai Várfürdő vendége, és azóta szoros barátság alakult ki a szervezőkkel. Neve mindig garancia az óriási bulikra.
  • Dovydas Veiverys Zin Litvániából jött, hatalmas rajongótáborral rendelkező YouTuber, tehetsége, személyisége méltán emelte a világsztárok közé. Mindemellett Európa bajnoki címmel rendelkezik latin formációs táncokban. Dovy második alkalommal érkezett Gyulára, a tavalyi bulin szuperül érezte magát, örömmel fogadta el a felkérést az idei bulira is.
  • Öllös Karesz Szlovákiából látogatott el Gyulára, aki a Zumba egyik legnagyobb felfedezettje, egy igazi őstehetség, kisgyermek kora óta a zumba oktatók élvonalába tartozik.

Zumbáztak a medencében

A szombati program a Gyulai Várfürdőben kezdődött latin fiesta medenceparty-val, illetve három alkalommal tartottak Aqua Fitnesst & Aqua Zumbat, amelynek házigazdája a Zita Dance Fitness. Sztárfellépőként ott volt az eseményen Dovydas Veiverys Zin, Seluco Fernandez ZJ, Claudiu Gutu Zin is.

Este 6 órától Zumba Masterclasst tartottak a Vigadóban, amelynek házigazda Claudiu Gutu Zin és Dovydas Veiverys Zin volt. Vendégként fellépett Seluco Fernandez ZJ, Öllös Karesz és a Zita Dance Fitness.

Este pedig after partyt szerveztek a Gyulai Várfürdő családi élményfürdőjében, az AquaPalotában, ami az érdeklődők számára is nyitott.

Vasárnap 11 órától Latin Fiesta Medenceparty lesz a Gyulai Várfürdőben, 11 órakor, 13 órakor, 15 órakor Aqua Fitnesst & Aqua Zumbát tartanak.

Külföldről és az ország számos tájáról jöttek

Stefanovits Balázs elmondta, a résztvevők száma elérte a kétszázat, de a családtagokkal együtt mintegy 600a-an érkeztek a fesztivál miatt Gyulára.

– Gyula optimális hely egy ilyen rendezvény számára, a város egyedülálló lehetőséget biztosít a program számára – fogalmazott a főszervező, akitől megtudtuk, hogy a visszajelzések kedvezőek, a résztvevők jól érzik magukat a fürdővárosban.

Az említett külföldi országok, Szlovákia, Románia, Szerbia, Ausztria mellett hazánk minden részéről érkeztek zumbások Gyulára, így a teljesség igénye nélkül Budapestről, Debrecenből, Nyíregyházáról, Győrből, Szegedről és Kaposvárról is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában