Felelősségvállalás

2 órája

Árvíz: az alföldvizesek is készek segítséget nyújtani

Az Alföldvíz a víziközmű-szolgáltatói feladata mellett fél szemével a Dunára, az árvízkészültségre figyel – írta Facebook-oldalán az Alföldvíz. Leszögezték: amennyiben a szükség úgy hozza, akkor azonnal mennek és segítenek szakembereik.

Papp Gábor

Az Alföldvíz által üzemeltetett települések ugyan nincsenek veszélyben, de vannak az országban olyan szolgáltatók, amelyeknek az ivóvízbázisát, a szennyvíztisztító-telepeit veszélyezteti a megnövekedett vízszint. Amennyiben a szükség úgy hozza, akkor azonnal megyünk és segítünk – emelte ki tájékoztatásában a cég.

Alföldvíz, vízmű-szolgáltatás, települések
Az Alföldvíz által üzemeltetett települések nincsenek veszélyben. Fotó: Facebook

Az Alföldvíz Zrt. Magyarország negyedik legnagyobb víziközmű-szolgáltatója. Négy vármegyében, 137 településen biztosítja több mint 580 ezer ember, a szolgáltatási területén működő ipari, mezőgazdasági és szolgáltatói szektor vízellátását. Továbbá gondoskodik közel 470 ezer lakos és a három legfontosabb gazdasági ágazat szennyvízének elvezetéséről és megtisztításáról.

Földünk legértékesebb természeti kincsével, a vízzel gazdálkodik, teszi mindezt felelősen, hogy a természeti örökséget megóvja a jövő generációk számára. A természettel összhangban tevékenykedik, tőle kapjuk az ivóvizet és hozzá vezeti vissza az összegyűjtött és megtisztított szennyvizet.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában