Visszatekintő

2024.09.01. 17:32

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

Egy huszonéves férfi holttestére bukkantak szombaton Szarvason a szabadstrand vizében – erősítették meg olvasói értesüléseinket a rendőrségen.

M44: keleti irányban elsőként a Méhkerék és az országhatár közötti szakasz épülhet meg. Koordinációs megbeszélést tartanak a héten Méhkeréken az M44-es Békéscsaba és országhatár közé tervezett szakaszával kapcsolatban – ismertette Tát Margit polgármester.

Elvitt egy autóbuszt egy férfi az egyik békéscsabai telephelyről. Hajnalban akart hazautazni Dombegyházra, azonban olyan korán még nem indult járat a településre, ő pedig nem akart várni. Egy szabadnapos rendőr állította meg a volán mögött ülő fiatalt, mert ismerte, és tudta, hogy nincs jogosítványa.

Szeptember 1-jén debütál a TV2-n a világhírű Temptation Island, azaz A Kísértés, a párok próbája. A Kasza Tibor műsorvezetésével Thaiföldön forgatott reality-ben négy pár vállalkozik arra, hogy próbára tegye kapcsolatát. A kísértők között ott találjuk a Békés vármegyei kötődésű Barbarát, aki Barbie Dixon néven nagyon népszerű tiktokker. A Kísértés első adása vasárnap este lesz látható.

A falugazdász-hálózat 30 éves fennállása alkalmából Békés vármegyei kollégák vehettek át elismeréseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában