Köszönet és hála

3 órája

Megtartotta utolsó ülését az eleki képviselő-testület

Utolsó ülését tartotta a minap Elek város képviselő-testülete a 2019-2024-es önkormányzati ciklusban. Szelezsán György polgármester szerint az elmúlt öt év kihívásokkal teli volt, de közös erőfeszítéssel jelentős eredményeket értek el Elek fejlődése érdekében.

Vincze Attila

Megtartotta utolsó ülését az eleki képviselő-testület. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

A városvezető Facebook bejegyzésében arról írt, hogy az elmúlt években örömmel nyitották meg új óvodájukat és bölcsődéjüket, megnyitották a kormányablakot, és számos más területen is előreléptek. Szelezsán György kiemelte, ezt a lakossággal, a civil szervezetekkel, a nemzetiségi közösségekkel, az egyházakkal és intézményekkel való szoros együttműködés tette lehetővé. 

Hozzátette, külön büszkeséggel tölti el őket, hogy a fejlesztésekhez jelentős pályázati és kormányzati támogatást szereztek, ami az előző ciklus forrásainak tízszerese volt. Megjegyezte, hogy a COVID-járvány és az energiaválság okozta nehézségek ellenére is kitartottak, és közösen sokat tettek Elek jövőjéért. 
Végül megköszönte mindenkinek a bizalmat, az együttműködést, a munkát és a közös sikereket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában