Kiemelkedő részvétel

6 órája

Fuss és tekerj: ismét nagy sikert aratott az eleki sportrendezvény

Második alkalommal tartották meg vasárnap a „Fuss és Tekerj” amatőr futó- és kerékpáros rendezvényt Eleken. Az érdeklődés az előző évhez képest még nagyobb volt, hiszen több mint 230 fő nevezett, köztük rengeteg gyermek.

Vincze Attila

Szelezsán György polgármester az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal futócsapatában és egyéni számban is futócipőt húzott a „Fuss és tekerj” amatőr futó- és kerékpáros rendezvényen. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

Szelezsán György, Elek polgármestere Facebook-oldalán számolt be az eseményről. Mint írta, a rendezvény fő célja az volt, hogy hangsúlyozzák a sport, az egészséges életmód fontosságát és a közösség összetartó szerepét. Különösen fontosnak tartotta kiemelni, hogy minden eleki sportegyesület és közösség, valamint a helyi iskolák és óvodák is képviseltették magukat, példát mutatva mindannyiuk számára. A polgármester az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal futócsapatában és egyéni számban is futócipőt húzott. Szelezsán György hangsúlyozta, egy ilyen rendezvény elsődleges célja, hogy tegyenek az egészségükért, tartozzanak jó közösségekhez, és érezzék jól magukat. Az esemény a céljukat tökéletesen szolgálta – emelte ki. 

A polgármester megköszönte a szervezésben nyújtott segítséget minden önkéntes segítőjüknek, különösen az Eleki Közös Önkormányzati Hivatal munkatársainak, a Városüzemeltetés dolgozóinak, a Napközi Konyha dolgozóinak, képviselő-társainak, az Elek Város Óvoda és Bölcsőde dolgozóinak, az eleki és más településről érkező polgárőröknek, valamint a rendőrség munkatársainak. Továbbá köszönetet mondott a támogatásért a Gyulai Egészségfejlesztési Irodának, a Fortolit Kft-nek, az Ildikó Csemegének, és az ingyenes masszázs szolgáltatásért az Erudionett Kft. csapatának. Hozzátette, a program az Aktív Magyarország Élmény-és Szabadidősport program támogatásával valósult meg. Végül, de nem utolsósorban, a városvezető megköszönte minden nevezőnek a részvételt és a jó hangulatot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában