Rengeteg riasztást kaptak

2 órája

Mozgalmas hétvégéjük volt a tűzoltóknak Békésben

Két személygépkocsi karambolozott szombat délután Sarkad külterületén, a 4223-as úton. A baleset során senki sem sérült meg. A gyulai hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd kéziszerszámok segítségével az útburkolatot letakarították. Ezenkívül még számos helyre vonultak a hétvégén.

Nyemcsok László
tűzoltók, békés-vármegye-mozgalmas hétvége
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Két személygépkocsi ment egymásba szombat délután Gyulán, a Csabai úton. A baleset során senki sem sérült meg. Az egyik autóban egy kismama utazott, őt a mentőszolgálat további megfigyelésre kórházba szállította. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon félpályás útzár volt érvényben. 

Két személygépkocsi karambolozott szombat este Vésztő településen, a Kossuth Lajos utcában. A ráfutásos balesetben senki sem sérült meg, az autójából mindenki ki tudott szállni. A szeghalmi hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak. 

Két személygépkocsi karambolozott szombat este Gyomaendrőd és Mezőtúr között, a 46-os úton. A két autóval összesen hárman közlekedtek. A baleset során egy fő súlyosan, ketten könnyebben megsérültek. A mentőszolgálat a sérülteket további vizsgálatokra kórházba szállította.

Jelzett a szén-monoxid érzékelő egy lakásban vasárnap este Békéscsabán, a Penza lakótelepen. A helyi hivatásos tűzoltók ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. Az eset során rosszullétre senki sem panaszkodott, a lakást időben kiszellőztették. A gázszolgáltató munkatársa egy meghibásodott gáztűzhelyt a rendszerről ideiglenesen leválasztott. 

Kigyulladt korom egy családi ház kéményben vasárnap este Gyulán, a Sport utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították a meggyulladt lerakódásokat, majd egy hőkamerával átvizsgálták a kéményt és a tetőszerkezetet. A tűz a tetőszerkezetre nem terjedt át, az eset során senki sem sérült meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában