Jószomszéd Fesztivál

2 órája

Babatörlőkendőt gyűjtöttek a koraszülötteknek Füzesgyarmaton

Mintegy száz csomag babatörlőkendővel és több csomag pelenkával lepték meg a füzesgyarmatiak, a második Jószomszéd Fesztivál résztvevői a napokban a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt – ismertette Sarkadi Zoltán Zsolt.

Licska Balázs

Sarkadi Zoltán Zsolt – aki egyébként a füzesgyarmati Ösvény Esélynövelő Alapítvány ügyvezetője – elmondta, hogy tavaly tartottak egy baráti összejövetelt, egy úgynevezett Jószomszéd Fesztivált. Annyira jól sikerült, hogy az Árpád utcában, a közelmúltban immár a másodikat szervezték meg, sőt idén bővítették is a résztvevők körét, most nagyjából százan lehettek.

A babatörlőkendőket a napokban adták át Sarkadi Zoltán Zsolték a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára

Úgy gondolták azonban, hogy ne csak a buli legyen a középpontban, hanem valamilyen nemes cél is. Ezért egy jótékonysági akciót hirdettek a résztvevők körében, és összességében több mint száz csomag babatörlőkendőt és több csomag pelenkát gyűjtöttek össze. A pakkokat pedig a napokban átadták a dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed vezette Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány számára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában