Kötegyán

3 órája

Közel tíz hónap szünet után kinyit a gyógyszertár

Csaknem tíz hónap szünet után ismét lesz gyógyszertár Kötegyánban – ismertette dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester.

Licska Balázs

Hamarosan nyit a gyógyszertár Kötegyánban. Fotó: Kötegyán Facebook-oldala

A településvezető Kötegyán Facebook-oldalán emlékeztetett, hogy mivel a gyógyszerész nyugdíjba vonult, előző év végén bezárt a patika Kötegyánban. A probléma megoldásában kérte dr. Kovács József országgyűlési képviselő és a Magyar Gyógyszerészi Kamara segítségét is. Rengeteget telefonáltak az első félévben, a megoldást pedig a jászjákóhalmai Mentha Patika jelentette, mivel dr. Horváthné dr. Nagy Erzsébet – kötegyáni gyökereit tisztelve, az itt élőket segítve – úgy döntött, hogy fiókgyógyszertárat nyit Kötegyánban.

Az adminisztratív feladatok rögtön elindultak, és október 7-én megérkezett a működési engedély. Most a számítógépes rendszer beállítása zajlik, ezt követően nyithat a gyógyszertár – jelezte dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármester.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában