Ülés

8 órája

Telekgerendáson is megalakult az új képviselő-testület

A telekgerendási önkormányzat képviselő-testülete szintén a napokban tartotta alakuló ülését. Az ülésen megválasztották a település alpolgármesterét, a bizottsági elnököket és a tagokat is.

Dinya Magdolna

Az elkövetkezendő öt éves önkormányzati ciklusban Ránkli Ferenc polgármester, Kindli András alpolgármester, Pepóné Lóczi Ildikó, Kocziszky Henrietta, Potocska Zsolt, Zelenyánszki Hajnalka, Kovács Hajnalka képviselők és Szikora Tímea külsős tag fog dolgozni felelősséggel és elkötelezetten a településért. Az önkormányzati bizottságokat is megalakították. 

új képviselő testület, megalakult, Telegerendás
Sikeres együttműködést és eredményes munkát kívánt Ránkli Ferenc polgármester Fotó: Facebook

Ügyrendi és vagyonnyilatkozat vizsgáló bizottság: Lócziné Pepó Ildikó elnök, Potocska Zsolt és Zelenyánszki Hajnalka tagok. 

Szociális bizottság: Kocziszky Henrietta elnök, Kovács Hajnalka tag és Szikora Tímea külsős tag. 

Az esküt tett önkormányzati tisztségviselőkkel közösen, továbbra is a telekgerendásiakért és Telekgerendás község fejlődéséért, fejlesztéséért fognak elhivatottan dolgozni – adta hírül Ránkli Ferenc polgármester közösségi oldalán.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában