Kézilabda - NB I. B

2024.07.03. 17:15

Beállóba érkezik a harmadik nyári szerzemény Békésen

Beállót igazolt a Békési FKC NB I. B-s férfi kézilabdacsapata. A 22 esztendős Breuer Marcell Ajkáról érkezik és a szélső Szabó Ádám, illetve a a kapus Markóczy Marcell után a klub harmadik nyári új szerzeménye.

Bakulya Mihály

A 2002-es születésű fiatal kölcsönben játszott a bakonyi együttesben, amúgy az élvonalbeli Csurgóval állt szerződésben, ahol az NB I.-ben is bemutatkozhatott.

kézilabda, beálló, igazolás
 Breuer Marcell


– Tetszett a csapat stabilitása, a játékosoktól is csak jókat hallottam Békésről – mondta el az átigazolás hátteréről a beállós poszton otthonos Marcell, aki 11 éves korától játszik és a Honvédban kezdett el kézilabdázni.
Hogy milyen várakozásokkal érkezik az új állomáshelyére, arról a következőket nyilatkozta:
– Nagyon várom már a következő szezont. Bízom benne, hogy hasonló jó eredményt tudunk elérni a csapattal, mint idén és képesek leszünk éremmel zárni az évet! Ebből szeretnék minél nagyobb szerepet vállalni a játékommal és a góljaimmal – tette hozzá.
Breuer Marcell az elmúlt évben 18 bajnoki mérkőzésen szerepelt, ezeken összesen 58 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában