Kézilabda

7 órája

Váratlanul nagy pofonba szaladtak bele a gyulaiak

Egyedül a CZ-Gyulasport NKft. csapata lépett pályára a hétvégén a Békés vármegyei gárdák közül az NB II.-es bajnokság 5. fordulójában (a Békéscsabai Előre NKSE U21 és a Szarvasi NKK még szeptember 29-én letudta az egymás elleni mérkőzését, melyet 34–31-re a csabaiak nyertek).

Gajdács Pál

A fekete nadrágos gyulaiak nem találták az ideális formájukat a Szegeden lejátszott mérkőzésen

Fotó: Archív fotó: Kiss Zoltán

Az algyői találkozó rangadónak számít a H csoportban, de a hazaiak meglepően könnyen verték a tavalyi ezüstérmes fürdővárosi csapatot.

FKSE-Algyő–CZ-Gyulasport NKft. 37–26 (22–16)

NB II.-es női kézilabda-mérkőzés. Szeged, 100 néző. V.: Bálint, Török. Gyula: Mike – Szabó K. 1, Gelegonya, Bottó 1, Szögi 5 (1), Kovács Szófia 3, Lukács 4. Csere: Zsiga (kapus), Miklya 1, Ilyés 1, TARKOVÁCS R. 2, Nagy P. 2, MÉSZÁROS 2 (2), Kovács Szolanzs 4 (2). Edző: Zöldi-Tóth Katalin. Az Algyő legjobb dobója: Ternyák 12 (2).

Kiállítások: 10, ill. 12 perc. Hétméteresek: 6/5, ill. 5/5.

Zöldi-Tóth Katalin: – A mai mérkőzésen az ellenfelünk minden szinten jobb volt, és ez egyértelműen megmutatta, hogy valahol kisiklottunk csapatként és közösségként egyaránt. Ugyanakkor bízom benne, hogy együtt képesek leszünk tanulni ebből a helyzetből, és visszatalálunk a helyes útra. Fontos, hogy mindenki kicsit pozitívabb legyen, hiszen csak így tudunk előrelépni. Dolgozni fogunk azon, hogy helyreállítsuk a formánkat, és ismét az elvárt szinten teljesítsünk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában